Trädgårdsbröllop på Rosendals trädgård

15 februari, 2015

“För snart 10 år sedan började vi vår resa. En resa fylld med kärlek, resor, god mat, musik, skratt och omtanke. Ingredienser vi ville fylla vår bröllopsdag med – en hejdundrande kärleksfest med alla vi älskar på en plats som ligger oss varmt om hjärtat, fantastisk mat, glädje, rysande vackra toner, en chans att säga alla vackra ord om varandra och en resa runt jorden. Men det blev mer än så. Det blev magiskt…”

Så skriver Jessica om sitt och Jimmys bröllop som var den 6 september på Rosendals Trädgård i Stockholm. Det var verkligen ett helt fantastiskt bröllop och jag är glad att de valde mig till deras bröllopsfotograf. Det finns ingen bättre plats för bröllop i Stockholm än Rosendal om man vill ha ett trädgårdsbröllop bland blommor och växthus. Just den här dagen delade vi även med Rosendals skördefest och tjejmilen men som tur är rymmer denna plats alla. Det var ett tydligt restema på bröllopet med glimtar från platser där brudparet varit tillsammans. Jessica som är originalare hade såklart gjort alla trycksaker själv.

Det är klart att jag är något partiskt när kommer till mina brudpar men i detta fall är det fler än jag som tycker om detta bröllop. Jessica och Jimmy blev nämligen ÅRETS BRÖLLOPSPAR! De vann tävligen Guldhjärtat som anordnas av tidningen Lifestyle Wedding och finalen och prisutdelningen hölls på bröllopsmässan på Grand Hotel. De var verkligen värda titeln och jag som deras bröllopsfotograf är både glad och stolt för att just de vann!

Så många härliga stunder, skratt och härliga detaljer. Så mycket omtanke och sköna italienska vibbar. Det här är endast en liten del av bilderna från Jessica och Jimmys dag. Jag hoppas ni kan känna vilken härlig dag det var!

Make up artist var duktiga Mathilde Hylander på Beauty by Tilde.

melody_hotel_bröllop förberedelser_bröllop rosendals_trädgård rosendal bröllop_rosendal bröllopsfotograf rosendal_bröllopsfotograf rosendals_trädgård_stockholm bröllopsfotograf_stockholm bröllopsfotograf_rosendal bröllopsklänning klädsel_brudgum bröllopsbilder bröllop_porträtt bröllopsporträtt trädgårdsbröllop utomhusbröllop vigselprogram_bröllop trädgårdsbröllop_rosendal vigsel_rosendal sommarbröllop gratulationer_bröllop snittar_bröllop diy_bröllop bröllop_diy diy_rosendal_bröllop bröllopsfoto vinrankor_bröllop bröllopsfotograf_stockholm_bröllop bröllopsfoto_rosendal bröllopsfotograf_i_stockholm växthus_bröllop seatingplan bröllop_dukning dukning_bröllop inspiration_bröllop bröllopsmiddag_rosendal middag_bröllop_rosendal bröllopsmiddag_växthus bröllopsfotgraf_rosendal_stockholm bröllopstårta_rosendal bröllopsvals bröllop_rosendal_stockholm bröllopsfest_rosendal