Bröllop

Bröllopsfotograferingar är bland det bästa jag vet och kanske är det därför jag gjort detta under snart 10 år! Jag har samlat på mig massor med erfarenheter och tips på leverantörer i branschen som jag gärna delar med mig av till alla mina brudpar.

Funderar ni på att boka mig, hör av er! Bröllop på lördagar under högsäsongen maj-september bokas upp snabbt! I alla paket ingår högupplösta filer och i de större paketen ingår även en fotobok. Jag erbjuder färdiga bröllopspaket från 15 000 kr. På vardagar och under lågsäsong är det möjligt att boka enstaka timmar för porträtt eller stadshusvigsel. Maila mig för att ta del av prislistan över de olika bröllopspaket och de tillval jag erbjuder.

Jag utgår från Stockholm men eftersom jag älskar att resa tar jag gärna uppdrag som bröllopsfotograf utanför Stockholm. Reskostnader inom Sverige ingår därför i alla mina paket och inom Europa för bokningar på 8 timmar eller mer.

Bröllopsfoto

 

Porträtt & Företag

Jag fotograferar även porträtt av olika slag samt produkter och böcker. Kan vara allt från barnfoto till bokomslag. Maila mig för pris.