Priser

Bevara stunderna med dina nära och kära

Jag har dokumenterat bröllop i Stockholm och andra delar av Sverige och världen i nästan 14 år. Alla bröllop är i grunden lika och handlar om samma sak men ändå är inget bröllop det andra likt. Det är också anledningen till att jag fortfarande tycker om att vara en del av dessa dagar.  Jag har samlat på mig massor med erfarenheter och tips på leverantörer i branschen som jag gärna delar med mig av till alla mina brudpar.

Funderar ni på att boka mig, hör av er! Bröllop på lördagar under högsäsongen maj-september bokas upp snabbt! Jag erbjuder färdiga bröllopspaket från 16 000 kr för 3 timmar men kan även skräddarsy paket efter era behov. På vardagar och under lågsäsong är det möjligt att boka enstaka timmar för porträtt eller stadshusvigsel. Maila mig för att ta del av prislistan över de olika bröllopspaket och de tillval jag erbjuder.

Fotograferar även barn och familj med priser från 3 500 kr.

Jag utgår från Stockholm men eftersom jag älskar att resa tar jag gärna uppdrag som bröllopsfotograf utanför Stockholm. Reskostnader inom Sverige ingår därför i mina största paket och för bröllop inom Europa ingår resa och boende om du bokar bröllopsfotografering under minst 12 timmar.

Maila mig för komplett prislista.

Bröllopsklänning