Svar på vanliga frågor

Maila mig på info@karolinaehrenpil.se eller fyll i formuläret på kontaktsidan. Sen är det bara att hålla tummarna för att jag inte redan är bokad det datumet ni önskar. Om det gäller bröllop på en lördag i maj-september gäller det att vara ute i god tid. De flesta av mina brudpar bokar mig 6-12 månader innan bröllopsdagen. Vill ni träffa mig innan ni bestämmer er om ni vill boka går det naturligtvis bra. Vi kan ses över en fika om ni finns i Stockholmsområdet eller så tar vi ett onlinemöte för att prata mer om er dag.

Hur bokar vi?

Ja! Gärna! Att ert bröllop inte är i Stockholm är inget hinder. Det får väldigt gärna äga rum i tex Italien, Frankrike eller på en härlig sandstrand någonstans i världen! I en del av mina paket ingår resa och boende i priset.

Reser du för bröllop?

Jag har några färdiga bröllopspaket, designade efter det som oftast efterfrågas. Självklart erbjuder jag även andra upplägg om det skulle passa just er bättre. I alla mina paket ingår högupplösta filer så att ni själva kan göra utskrifter och inte måste beställa via mig även då jag tycker det är väldigt trevligt att hjälpa er med det. Jag älskar fotoböcker och fina utskrifter. I vissa av paketen ingår även detta!

Förutom det kanske mest självklara, dvs att det är jag som kommer och fotograferar själva bröllopet så stöttar jag er innan, under och efter bröllopet. Jag kommer gärna med planeringsråd eller tipsar om olika bröllopsleverantörer. Jag tycker det är så kul att kunna hjälpa till och har samlat på mig en hel del erfarenheter under alla år som jag fotograferat bröllop. Efter bröllopet kan jag erbjuda fina utskrifter och album för att ni på bästa sätt ska kunna se tillbaka på alla fina stunder ni hade under er stora dag.

Vad ingår i priset?

Bröllopsfotograf Italien

KATEGORI:

September 2020

Bröllop

PLATS:

Monte Isola / Italien

Diana och Fredrik gifte sig på den lilla ön Monte Isola i Norra Italien.

De hade välkomstmiddag i olivlunden på fredagen och sedan vigseln framför sjön och bergen. Magiskt!

Jag reser över hela världen för att dokumentera bröllop

SE MIN PORTFOLIO

Fler vanliga frågor

Alla bilder är bearbetade på något sätt. Med det menar jag att jag ställt färger, kontrast och sett över i ljuset i bilderna. Om det är nödvändigt tar jag även bort störande föremål i bakgrunden på bilderna. När det gäller nära porträtt ser jag till att ta bort tillfälliga utslag och liknande men någon avancerad retusch utförs inte. Eftersom jag ser till att ta bilderna i det bästa möjliga ljuset från början är det väldigt sällan som det ens skulle behövas.

Är bilderna redigerade?

Har du back-up-utrustning?

Ja! Jag gör alltid allt jag kan för att minimera riskerna för att förlora bilderna från er dag. Jag fotograferar med två kameror som jag bär på mig hela dagen, sen har jag ytterligare två till med mig. Väl förberedd för eventuella katastrofer med andra ord! Minneskorten tar jag back up på så snart jag kommit hem från er dag och eventuella analoga filmrullar sänds till labbet för framkallning.

Ja! Eftersom jag inte är en robot så arbetar jag bättre om jag får tillgång till något att äta under dagen. Är jag bara med er några få timmar behöver jag ingen mat men annars är en bra huvudregel att när andra äter behöver även jag äta. Jag behöver dock inte äta samma mat som ni och gästerna, något enkelt blir jättebra. Vanligast är att jag kastar i mig något i farten och eftersom jag knappt sitter ner behöver jag inte ha en plats vid bordet men finns det ett hörn eller ett rum i anslutning till ert middagsrum blir jag glad över att få landa där.

Behöver du mat?

VAD TIDIGARE BRUDPAR SAGT

"Karolina är en helt fantastisk fotograf som jag verkligen kan rekommendera!
Vi letade länge efter en fotograf till vårt bröllop men ingen kändes rätt tills dess vi hittade Karolina. Hennes bilder är så naturliga och fångar allt och alla så väl. De berättar en historia och låter en uppleva dagen om och om igen."

Jasmin & Jared

Ännu fler vanliga frågor

Vad gör vi om det regnar?

Jag ser till att vi har en back up plan om vädret inte är med oss. Det blir fina bilder även om det regnar på bröllopsdagen.

Vad händer om du blir sjuk?

Jag har hittills aldrig behövt ställa in ett bröllop (peppar, peppar) och jag har fotograferat över 150 bröllop. Skulle jag bli så sjuk att jag inte kan närvara på bröllopsdagen ser jag till att försöka ordna med en likvärdig annan fotograf. Jag har ett stort kontaktnät med bröllopsfotografer.

Det kan ta upp till 8 veckor innan ni får alla era bilder, lite beroende på hur många jag har på kö sedan innan. Ni får dock se några bilder redan dagarna efter bröllopet och det går att ordna med bilder till tackkort innan ni får hela leveransen.

Hur lång tid tar det innan vi får bilderna?