Om Karolina

Bröllopsfotograf KarolinaBröllopsfotograf småland

Tänk att kunna fånga en speciell känsla, stoppa tiden just där och då och sen när som helst kunna gå tillbaka till den bara genom att se på bilden. Det är magiskt!

Jag älskar att fotografera bröllop, allt från de små detaljerna till de stora momenten av dagen. Det spelar ingen roll om ni gifter er på ett slott eller mitt i skogen. Inte heller om ni har 300 gäster eller om det bara är ni två. Det är inte det som är viktigt. En bra bild för mig, är en bild som förmedlar en känsla. Jag vill samtidigt som jag tar era bilder ge er en fin upplevelse som ni kan minnas när ni ser bilderna. Jag har fotograferat bröllop i över 10 år men tycker fortfarande att det är lika roligt!

Jag älskar när det känns rätt i magen. Jag älskar också hantverk och gammal hederlig analog film och det händer att jag blandar analogt och digitalt när jag fotograferar. Jag går dock inte enbart på känsla när jag fotograferar. Planering är också en viktig del. Jag tycker om ordning och reda och ni kan lita på att jag har kontroll på det som händer under er dag. Jag hjälper er också med planeringen av dagen och ger er gärna tips, det tycker jag bara är roligt!

Min största inspirationskälla är min dotter Elsa. Full av liv, kreativitet och kärlek. Jag finner inspiration i allt jag ser, hör och känner. Det kan vara en inredningstidning, ett samtal med en vän eller en nybryggd kopp kaffe. Som mest inspirerad blir jag när vintern går över till vår. Då får jag både min energi och ljuset tillbaka. Ljus är viktigt för mig. Jag fotograferar, så långt det är möjligt, bara i naturligt ljus. Jag har en studio också, den använder jag mest till barnfoto och inte när jag jobbar som bröllopsfotograf.

Något att hålla i när allt är över
Jag älskar att printa bilder och gärna i stort format! Jag har en egen printverkstad och hjälper dig gärna att få dina bilder snyggt printade på fine art papper eller canvas av bästa kvalité.

Tveka inte att höra av dig om du undrar över något!

/Karolina

Som bröllopsfotograf utgår jag från Stockholm, där jag bor, men reser gärna över hela Sverige och resten av världen för att komma till ditt bröllop. Längtar efter bröllop i Italien, Frankrike, Skottland och på Island men ett nytt äventyr tackar jag inte heller nej till! En del resor ingår därför i mina priser.

PUBLICERINGAR
Bröllopsmagasinet
Allt om Bröllop
Lifestyle Wedding
Sisters in Law
Boho Weddings
Dagens Nyheter
Expressen
Aftonbladets ”Härligt hemma”
Föräldrar & Barn
Tidningen BAKA
Boken “En nypa socker”
Vintage honeymoon

Bästa bröllopsfotograf

Featured on Boho Weddings - the Boho Luxe Wedding Blog