Om Karolina

Based in

DOCUMENT

LOVes TO TRAVEL

Stockholm / Sweden

Weddings, elopements & families

Italy, France, Ireland, Scotland, Bali, Spain, Thailand

Bröllopsfotograf i Stockholm

Tänk att kunna fånga en speciell känsla, stoppa tiden just där och då och sen när som helst kunna gå tillbaka till den bara genom att se på bilden. Det är magiskt!

Jag älskar att fotografera bröllop, allt från de små detaljerna till de stora momenten av dagen. Det spelar ingen roll om ni gifter er på ett slott eller mitt i skogen. Inte heller om ni har 300 gäster eller om det bara är ni två. Det är inte det som är viktigt. En bra bild för mig, är en bild som förmedlar en känsla. Jag vill samtidigt som jag tar era bilder ge er en fin upplevelse som ni kan minnas när ni ser bilderna. Jag har fotograferat bröllop i många år och tycker fortfarande att det är lika roligt!

Jag älskar när det känns rätt i magen. Jag älskar också hantverk och gammal hederlig analog film och det händer att jag blandar analogt och digitalt när jag fotograferar. Jag går dock inte enbart på känsla när jag fotograferar. Planering är också en viktig del. Jag tycker om ordning och reda och ni kan lita på att jag har kontroll på det som händer under er dag. Jag hjälper er också gärna med planeringen av dagen och ger er mina bästa tips inför den stora dagen.

Jag finner inspiration i allt jag ser, hör och känner. Det kan vara en inredningstidning, ett samtal med en vän eller en nybryggd kopp kaffe. Fint ljus gör mig lycklig! Ljus är viktigt för mig eftersom jag, så långt det är möjligt, fotograferar i naturligt ljus. Jag har en studio också, den använder jag mest till barnfoto och inte när jag jobbar som bröllopsfotograf.

Jag tycker om att printa bilder och har en egen printverkstad och hjälper er gärna att få era bilder snyggt printade på fine art papper eller canvas av bästa kvalité.

Jag hoppas att vi hörs snart!

Karolina

Som bröllopsfotograf utgår jag från Stockholm, där jag bor, men reser gärna över hela Sverige och resten av världen för ditt bröllop. Längtar efter fler bröllop i Italien, Irland och Island men ett nytt äventyr på annan plats tackar jag inte nej till! Just nu drömmer jag bland annat om bröllop i Frankrike och Skottland. Eftersom jag älskar att resa ingår resa och boende i en del av mina bröllopspaket. Läs mer om priser här.

Mina bilder har blivit publicerade i ett flertal tidningar och hemsidor, såsom bland annat Bröllopsmagasinet, Allt om Bröllop, Lifestyle Wedding, Sisters in Law, Boho Weddings, Dagens Nyheter och Expressen.

Bröllopsfotograf Stockholm

NATURLIGA & TIDLÖSA BILDER MED KÄNSLA

En bra bild för mig, är en bild som förmedlar en känsla

MAILA MIG HÄR