Höstbröllop i Hågelbyparken

28 oktober, 2011

Det här är en helt perfekt plats för ett bröllop tänkte jag första gången jag var i Hågelbyparken. Vad jag inte visste då var att jag skulle komma att bli bröllopsfotograf. Nu har jag fotograferat flera bröllop i denna magiska park. Jag känner till dess hemligheter och finaste platser.

Har jag sagt att jag gillar höstbröllop? Första gången jag fotograferade bröllop i Hågelby var den 3 september 2010. För mig var detta naturligtvis en lyckad kombination och ett av det årets höjdpunkter bland bröllopen. Fråga mig inte varför jag inte visat dessa bilder tidigare. Några av dessa tillhör mina personliga favoriter och en av dem hänger som en förstoring på väggen i min studio.

Det är på tiden att ni också får ta del av denna fina höstdag och detta kärleksfulla par. Alla detaljer på bröllopet var noga genomtänkta. Bruden har själv designat blommor, kläder och ringar. Allt i vitt, guld och grönt.

Det här är Madeleine och Victor.

[audio:http://www.karolinaehrenpil.se/blogg/wp-content/uploads/08-Im-In-Love.mp3|titles=08 I’m In Love]

Bröllop i HågelbyparkenBröllop i HågelbyparkenBröllop i HågelbyparkenBröllop i Hågelbyparken