Judiskt bröllop i Stockholm

27 juni, 2014

Jenny och John gifte sig i augusti 2012 och jag hade äran att få vara deras bröllopsfotograf.

Det här var ett speciellt bröllop för mig, inte bara för att det var mitt första judiska bröllop. Självklart var det spännande att få lära sig om de judiska traditionerna och att få möjlighet till att fotografera den vackra stora synagogan i Stockholm men, den största anledningen var Jenny. Jenny är en nära vän till mig och att få fotografera hennes bröllop gjorde mig såklart stolt men samtidigt lite nervös. Trots att det regnade när vi skulle fota porträtten blev hela dagen så fin som vi hade hoppats på!

Om jag någonsin gifter mig skulle jag vilja ha ett bröllop som det här! Det var avslappnat, känslosamt, fullt av glada skratt och god mat. Fantastiska tal och en fartfylld dans mitt i middagen, vem vill inte ha det?! Efter middagen var det party hela natten lång.

Jag har inga tvivel på att de kommer att leva lyckliga i alla sina dar. Tillsammans med Jenny och John blir det aldrig tråkigt eller tyst för den delen, för snacka kan de! Jag har aldrig så roligt som när jag är med Jenny. Förutom att hon har humor så är hon både vacker och generös som person. Grattis säger vi till John!

Jenny och John, tack för att jag fick dela denna dag med er. Jag älskar er båda!

jewish_wedding_stockholmmakeup_wedding_stockholmwedding_photographer_stockholm

bröllop_stockholmbröllopsfotograf_stockholmstockholm_weddingbröllopsfotograf_stockholm_2bröllop_porträttjewish_wedding_photographerjewish_wedding_stockholm_2weddingphotographer_flowers bröllopsfotograf_stockholm_3 judiskt_bröllop_stockholmweddingphotographerweddingphotographer_stockholmjewish_wedding_2jewish_ceremony_photographergreat_synagogue_stockholm_weddingwedding_detailsjewish_wedding_swedenjudiskt_brollop_stockholmwedding_synagoge_stockholmjudiskt_bröllop_fotografbröllopsfotograf_synagogan_stockholmjudiskt_brollop_brollopsfotografbröllopsfotograf_stockholm_4weddingphotographer_stockholm_2bröllopsfotografjudiskt_bröllop_bröllopsfotografdukning_brollopwedding_dinner_photographerbröllopsfotograf_2wedding_photographer_stockholm_2bröllopsfotograf_3judiskt_bröllop_bröllopsfotograf_2jewish_wedding_weddingphotographerjewish_wedding_photographer_2bröllopsfotograf_judiskt_bröllopbröllopsmiddag_fotografbröllopsfest_fotografbröllopsfest_fotograf_2bröllopsdans_fotografbröllopsfestwedding_partybröllopsfest_stockholm