Servera bröllopstårtan till brudskålen

8 februari, 2019

Bröllopstårta och brudskål = sant

Att servera bröllopstårtan på dagen istället för i princip mitt i natten är ett av mina bästa tips! Ta den till brudskålen och strunta i snittarna. Det finns bara fördelar. Vem vill inte ha lite tårta på eftermiddagen? Garanterat fler sugna då än efter en sen middag där efterrätt kanske redan har serverats. Alla får njuta av den också för sent på natten kanske de yngsta och äldsta inte längre är kvar.

För mig som fotograf blir det också lättare att ta fina bilder av tårtan. Den får också mer uppmärksamhet, viket jag tycker att den förtjänar!

Så nu vill jag se fler bröllopstårtor i dagsljus!

Johanna & Dennis serverade sin fina tårta till brudskålen ute i trådgården på Tängsta Gård. Fler bilder från deras dag kan ni se här.

Bröllopstårta