Bröllop på Tängsta Gård

6 mars, 2018

Lantligt bröllop på Tängsta Gård

Tängsta Gård – vilken underbar plats för bröllop! Nära till naturen och en hel loge att för middag och festligheter. Det var precis det som Johanna och Dennis ville ha för sin bröllopsdag.
Vill man inte gifta sig nere vid vattnet, ett stenkast från Tängsta Gård, finns Odensvi Kyrka alldeles i närheten. Det var i just den kyrkan som vi befann oss denna härliga sommardag i augusti. Det blev en fantastisk dag och vi klarade oss från regnet, vilket gjorde att tårtan kunde ätas ute i den soliga trädgården på den lantliga gården i Köping.

På tal om tårtan, inte bara var den fantastisk fin och god, den serverades till minglet som följde efter vigseln. Det är ett superbra tips till er som sitter och planerar er bröllopsdag! Låt bröllopstårtan komma tidigare på dagen. Det år så synd när tårtan inte får den plats den förtjänar. Efter en lång middag med massor av god mat finns alltid risken att gästerna är mer sugna på dans än på tårta. Som bröllopsfotograf älskar man ju dessutom att få möjlighet att fotografera tårtan i dagsljus istället för mitt i natten.

Till tårtan var det full sysselsättning med olika aktiviteter och vad kan man annars förvänta sig när två idrottslärare gifter sig!

Bröllopsleverantörer:
Plats: Tängsta Gård
Bröllopsklänning: Enzoani
Blommor: Fridhs blommor
Bröllopstårta: Anettes söta bak
Hår och smink: Nails and beauty by J
Porslin, tryck och dekorationer: Complement design