Morgongåva

16 mars, 2011

Den bästa morgongåvan till din blivande måste bara vara underbara och sensuella bilder på dig själv. Du är vacker! Säg den man som inte blir glad av bilder på sin fru. Han finns inte. Jag har inte tidigare gjort någon som helst reklam för den här typen av fotograferingar. Jag har inte ens nämnt det. Faktum är att jag tycker väldigt mycket om att ta dessa bilder och vi brukar ha väldigt roligt under tiden, oavsett om det bara är du och jag eller om du har din bästa vän med dig.

Jag personligen gillar “morgongåvebilder” som är tagna i en miljö och inte i studio men jag erbjuder båda. Jag föredrar utomhusmiljöer framför hotellrum men det beror också naturligtvis på hur vågad man är (det kan ju komma någon som är ute och rastar hunden eller som tar en löprunda i skogen). Jag har många vackra bilder i mitt arkiv och om jag får tillåtelse så ska jag visa er fler. Jag lägger aldrig upp bilder utan att ha tillåtelse, så du behöver inte oroa dig om du vill ta sådana här bilder men bara behålla dem för dig själv och din blivande. Det är helt ok! Då visar jag dem inte.

Om du är intresserad av en morgongåvefotografering, skicka mig ett mail! Du kommer inte att ångra dig. Det gäller även dig som tycker att du är tjock, ful eller aldrig blir bra på bild. Du har fler vackra sidor än du själv är medveten om! Låt mig visa dig!