Bohemiskt bröllop på Rosendals Trädgård

3 februari, 2018

Drömmer du om ett bröllop i trädgården med brudskålen i en äppellund? Då ska du kolla in Rosendals Trädgård. En underbar trädgård ett stenkast från centrala Stockholm. Middagen hålls i stora växthuset med bästa föreutsättningar för den mest underbar dukningen. Maten som Rosendal serverar är dessutom helt fantastisk!

När Cecilia och Amir hörde av sig och ville boka mig som deras bröllopsfotograf visste jag att det inte kunde bli annat än bra. Det är svårt att misslyckas med en sådan fin plats som Rosendals Trädgård. Omgivningarna är fantastiska året om men sommaren är verkligen magisk!

Vigseln hölls i den hemliga trädgården, där man får vara ifred från övriga som kan tänkas besöka trädgården just då. Till vigseln var det levande musik som sedan fortsatte ute bland äppelträden under brudskålen med efterföljande mingel. Middagen serverades i det stora växthuset. Älskar växthus, inte bara för att det är så fint utan även för att det släpper in underbart ljus både från väggar och tak. Ju mer naturligt ljus jag kan få desto bättre för bilderna tycker jag som gärna undviker blixtljus om det är möjligt.

Planerar du också ett underbart trädgårdsbröllop med en romantisk bohemisk känsla, hör av dig! Jag är gärna er bröllopsfotograf, jag kan inte få nog av bröllop som detta!