Bröllop i Italien

25 oktober, 2022

Bröllop i Italien på Castello Oldofredo

Diana och Fredrik älskar att resa så det var ett självklart val för dem att ha sitt bröllop utomlands. Det blev ett bröllop i Italien och närmare bestämt på en liten magisk ö som heter Monte Isola. Känslan är Lake Como men i mindre format. Omgivningarna och vyerna är magiska – bara från hotellets poolkant kan du se de höga bergen, vattnet och frodiga olivträd. Dessutom syns ett gammalt klocktorn som också ljuder då och då under dagarna. Det är fantastiska byggnader överallt med perfekt avskavda kulörer som vittnar om att de varit med ett tag. Jag älskar det!

Vänner och familj lyckades, trots pandemin, ta sig från Sverige till Italien. De flesta reste till Milano men Bergamo är närmsta stad om man flyger. Det är med fen liten ärja man tar sig till över till den nästintill bilfria ön Monte Isola. Den tre dagar långa bröllopshelgen inleddes med en kinesisk ceremoni med de klassiska kinesiska traditionerna som hör till. Efter ceremonin bjöds det in till en italiensk pastamiddag i olivlunden som är en del av den magiska trädgården på Castello Oldofredo.

Lördagen var lika fin den. Det var en varm dag som bjöd på en fantastisk solnedgång som efterlämnade ett varmt mjukt ljus över bergen som omger den lilla sjön. Middagen hölls på terassen där även vigseln ägde rum tidigare under dagen. Helt makalös vacker omgivning!

Italien har verkligen allt du kan önska! Vill du gifta dig utomlands så rekommenderar jag verkligen Italien. Äskar att fota bröllop i Italien, det är underbart på alla sätt! Hör av dig så ska jag ge dig mina bästa tips!