Bröllop på Långängens Gård

9 mars, 2017

Långängens Gård – lantliga bröllops dröm

För 10 år sedan var Veronica au pair i London. Det var också under hennes tid där som hon träffade sin blivande man John. De utbytta blickar när de gick förbi varandra på gatan, stannade till och bytte nummer, tog en fika och har varit ett par sedan dess. Det är som en taget direkt ur en romantisk film. John är från Notting Hill utanför London men valde att flytta till Sverige. Nu bor de tillsammans mitt i centrala Stockholm och har även sonen James.

Till bröllopet kom det gäster som aldrig tidigare varit i Sverige. Då var det extra roligt att det blev en sådan fin dag! Vigseln hölls i Lidingö kyrka och gästerna hälsades välkomna av brudparets vän, som nu även arbetar som bröllopskoordinator. Vill ni har någon som hjälper er med er dag så hör av er till henne genom att ta er vidare till hennes hemsida, www.apieceofcakeweddings.se

Efter vigseln bar det av till festplatsen. De hade valt en av de bästa platserna på Lidingö, Långängens Gård, som bara ligger 5 minuter från kyrkan. Långängens Gård är den perfekta platsen för dig som önskar ett bröllop med lantlig och naturnära känsla. Här finns såklart även världens mysigaste lada att ha fest och middag i!

Maten var en BBQ som dukades upp i en färgglad buffé utanför ladan. Där fanns allt man kunde önska och det var bland det godaste jag har ätit på ett bröllop! Kan verkligen rekommenderas!

Tack Veronica och John för att jag fick vara en del av er dag!

Klänning: Garamaj
Blommor: Melody Flowers
Bröllopskoordinator: A piece of cake weddings
Festplats och mat: Långängens Gård