Bröllop på Långängens Gård

28 oktober, 2022

Lantlig lyx på Långängens Gård

Detta bröllop på Långängens Gård på Lidingö var en perfekt blandning av elegans och rustik lantlig känsla. Vigseln mellan Elin och Daniel hölls i den vackra Oscarskyrkan på Östermalm i Stockholm. Eftersom förberedelserna var på Lydmar hotel tog vi även porträttbilderna där. Hotellet ligger mitt emot slottet och Nationalmuseum vars vackra byggnader skapar en fin bakgrund till porträtten.

Långängens Gård är den perfekta platsen för dig som vill ha ett bröllop med lantlig känsla men ändå nära Stockholm. Det finns stora ängar med betande får och hästar men även stora härliga skogar. Det är helt enkelt helt fantastiska omgivningar och det är inte heller långt till Lidingö Kyrka om man skulle vilja ha sin vigsel nära. Det är såklart även möjligt att ha vigseln även på gården. Middag och fest hölls i Ladan som är rustik och mysig samtidigt som den rymmer många gäster. Det är också möjligt att sätta sin egen prägel på den och dekorera den så som man själv önskar. Elin och Daniel hade anlitat Rental Stories som är experter på just dekor för bröllop.

Maten som Långängen ordnar är nog den bästa buffén du någonsin kommer äta. Den är lagad från grunden och dessutom väldig fin att titta på, så som man vill ha det på ett bröllop!

När det började skymma kunde brudparet lämna Ladan genom gång upplyst av tomtebloss. Effektfullt och snyggt! Vill du ha tomtebloss på ditt bröllop, köp då gärna tomtebloss som brinner länge och se till att ha många tändare så alla kan tända samtidigt.

Vill du se fler bröllopsbilder från Långängens Gård? Spana då in följande:
Veronica och Johan – vigsel i Lidingö kyrka med middag och fest i Ladan
– Amanda och Alexander – vigsel, middag och fest på Långängens Gård
Bröllopsmagasinet – stylat bröllop i vintagetema
Bröllopsmagasinet – stylat bröllop i retrostil