Lantligt bröllop i vintagestil

11 februari, 2018

Lantligt bröllop på Långängens Gård

Som bröllopsfotograf är det kul att även fotografera en del stylade projekt. Det här är ett stylat bröllop som jag och några av mina favoritleverantörer ordnat för att inspirera dig som drömmer om ett lantligt bröllop i vintagestil. Det får mitt bohemiska hjärta att jubla!

Jag älskar färgerna. Brudbuketten har den perfekta blandningen av blommor med färger som går så fint ihop med varandra. Den doftade verkligen helt fantastiskt dessutom! Det finaste av allt var nog ändå klänningen i spets. Jag gillar att den inte är vit utan mer åt det beiga hållet. Ryggen med pärlknappar och genomskinlig spets är underbar. Roligt och relativt nytt i svenska bröllopsvärlden är runda bröllopsbågar. Jag gillar det och hoppas få se många sådana denna säsong och gärna sådär fint klädd med gröna växter eller blommor. Det bästa av allt är att allt du ser på bilderna finns lätt tillgängligt även för dig.

Har du tänkt dig ett liknande bröllop är jag mer än gärna din bröllopsfotograf! Hjälper dig gärna att tipsa om leverantörer till den stil du här ute efter eller så klickar du dig vidare på länkarna nedan som går till alla som medverkade till denna fotografering.

Leverantörer till denna fotografering:
Plats: Långängens Gård
Tårta: En nypa socker
Möbler, porslin och bröllopsbåge: Rental Stories
Dekoration: Theo & jag
Inbjudningskort: Anna Göran Design
Blommor: Blomsterverket
Hår & smink: Beauty by Tilde
Smycken: Juvelia
Klänning: Bröllopsbutiken