Bröllop på Irland

8 februari, 2019

Bröllop på Irland – inspiration

I april 2018 åkte jag på en workshop på Irland. Under några dagar skulle jag bo tillsammans med ett gäng andra bröllopsfotografer från olika delar av  världen. Jag kände ingen sedan innan och det var också det som meningen med det hela. Träffa nya kollegor utanför Sverige. Under de här dagarna pratade vi konstant om bröllop och redigering. Vi var ute på äventyr runtom på Irland och självklart fotograferade vi också massor. Just den här workshopen riktade sig framför allt till filmfotografer. För visst är det underbart med gammal analog film? Lite mer på riktigt på något sätt och jag gillar det gamla även om jag inser alla fördelar med det digitala. Så varför välja när man kan få båda!

Minst en gång om året brukar jag åka iväg på en utbildning för att hålla mig inspirerad så jag kan ge allt till varje bröllop jag fotograferar. Det är riktigt roligt att fotografera några stylade uppdrag per år och det passar också väldigt bra att göra under perioden då det är lågsäsong i Sverige. Kanske kan det också inspirera några av er som sitter och planerar bröllop. Det vore extra kul! Bilderna i det här inlägget är en blandning av digitalt och analog film (Contax 645, Fuji 400H).

Vill ni gifta er på Irland kan jag verkligen rekommendera Borris House där vi fotograferade en av dagarna. Helt underbar omgivning och vilken byggnad! Magnifik! Jag vill gärna vara er bröllopsfotograf och ni ska gifta er där!

Workshop anordnare: Tracy Burch
Blommor: Mila Adams
Klänning: Natalie Wynn Design
Hår & smink: Hair Passion
Sidenband: Froufrou Chic
Hårsmycken: All About Romance Bridal

Planerar du ett bröllop utomlands? Jag följer gärna med som er bröllopsfotograf om ni planerar ett bröllop på Irland! Jag reser gärna till alla delar av världen för att dokumentera er dag!