Bröllop på Haga Slott

8 januari, 2023

Bröllop på Haga Slott

Planerar du ett slottsbröllop kanske ett bröllop på Haga Slott i Enköping kan vara något för dig? Malin och Sean hade sitt bröllop där och bjöd in sina vänner och familjer till en riktigt fin middag med efterföljande fest på slottet. Brudskålen hölls på den stora fina trappen och i trädgården nedanför.

Vigseln hölls i Vårfrukyrkan, som är en fantastiskt fin gammal kyrka som ligger i närheten av slottet. Det är en av Sveriges äldsta kyrkor och har underbara utsmyckningar som bidrar till den härliga stämningen i kyrkan.

Haga Slott har en trädgård på baksidan av slottet som har en italiensk känsla över sig med en allé av höga enar. Det finns även fina rosor och buskar med blommor i ljuva färger. Många av porträttbilderna tog vi just i den trädgården men kompletterade även men bilder från omgivningarna runt kyrkan.

Älskar att Malin och Sean hade härliga höstfärger för sitt bröllop även då det var ett bröllop i början av sommaren. Buketten var magisk med kombinationen av mörkt rött, grönt och cremevitt.