Bröllop i Sofia Kyrka

6 juni, 2011

I lördags började bröllopssäsongen för min del och en bättre start kan man inte ens drömma om. Vi befann oss vid Sofia Kyrka och den magiskt vackra Vitabergsparken. Det var strålande sol och så mycket vind att vi stundtals höll på att blåsa bort. Annika och Anders träffades när de gick i gymnasiet och har varit ett par sedan dess. Det har nu gått elva år! Att de fortfarande är väldigt kära gick inte att ta miste på. Jag säger bara – wow! Tack för er värme, kärlek och lycka! Ni gjorde mitt jobb väldigt enkelt.

Annika och Anders är två helt underbara personer och jag gick hem med en härlig känsla i magen. Det är vid tillfällen som dessa som jag verkligen älskar mitt jobb. En sak till – buketten. Buketten! Jag önskar att ni kunde känna doften av dessa ljuvliga pioner – F A N T A S T I S K!