Koreanskt bröllop

4 mars, 2014

Bröllopsfotograf Stockholm

Ett färgstarkt koreanskt bröllop

När Nina ringde mig och ville att jag skulle vara hennes bröllopsfotograf satt jag i bilen och jag minns fortfarande vårt telefonsamtal väl. Jag minns hur chockad jag blev när hon berättade att hon blivit sjuk och inte skulle ha lång tid kvar. Det var en overklig känsla. Jag minns Nina från den tid vi arbetade tillsammans för flera år sedan. Hon var alltid glad och positiv. Vi brukade ses vid kaffemaskinen och snacka lite innan vi sedan gick åt varsitt håll i det gamla huset på Regeringsgatan.

Med en veckas varsel ändrade jag om i min kalender. Att jag skulle fota bröllopet åt Nina var en självklarhet för mig.

Det var en glad men mycket svag Nina som jag mötte på sjukhuset. Nina hade dock bestämt sig, oavsett hur dåligt hon egentligen mådde, så skulle hon gifta sig med sin Oskar. När hon var redo att lämna för att åka till kyrkan var hon vacker som en dag. Bara lycka och glädje skulle få finnas nu. Nu var det äntligen dags!

Nina önskade sig tre saker i livet. Hon önskade att finna den stora kärleken, att få barn och att få gifta sig. Allt detta fick hon, tack vare sin fina Oskar. Självklart hade hon önskat att få finnas kvar hos dem och alla som hon älskade och som älskade henne. Nu ville inte livet så.

Jag väljer att berätta en del av Ninas historia. Det var Ninas vilja att berätta, att få visa att glädje måste få finnas även i de mest dystra av stunder. Vi behöver alla då och då bli påminda om att ta vara på det fina som vi ges i livet och inte ta det för givet.

Bara några veckor efter bröllopet gick Nina bort. Det här är min gåva till dig. Tack för att du valde mig till att dokumentera din dag och jag kommer alltid glädjas över att du fick uppleva denna dag.

wedding_korea

bröllopsbilder

bröllopsfotograf

bröllopbilder

korean_wedding_photographer

frisör_bröllop

bröllop_brännkyrka

bröllopsfotograf_brännkyrka

bröllopsfotograf_stockholm

bröllopsbildstockholm_bröllopstockholm_bröllopsfotograf

bröllopsfoto_musik

bröllop_stockholmwedding photographer_sweden

bröllopsfoto

bröllopsfotograf_koreasåpbubblor_bröllopstipswedding_photographer

brudbukett_bröllop

bröllopsfoto_barnfamiljebilder_bröllopwedding_flowers

kids_wedding_photographer

bröllopskläderbröllopsporträtt

bröllopsfotograf_ringarringar_bröllop