Vinterbröllop i Stockholm

26 oktober, 2022

Vinterbröllop i Stockholm

Vinterbröllop är krispiga och vackra, även om det inte alltid snöar lika mycket i Stockholm som i norrland. Elin och Caspian gifte sig i januari och det var riktigt kallt, sådär så att snön gnistrar på marken.

Elin och Caspians bröllop var klassiskt, vackert och familjärt. Älskar de fina detaljerna såsom att buketten innehåller fina kvistar av granris som går helt i linje med känslan av vinterbröllop.

Planerna för detta bröllop fick ändras några gånger på grund av pandemin och för att bröllopet skulle kunna bli av fick det bli ett litet bröllop istället för ett stort. Tur att ett litet bröllop är lika fint som ett stort. Vigseln i Maria Magdalena kyrka kunde livesändas så att många vänner trots allt ändå kunde ta del av vigseln.

Bröllopsporträtten tog vi mitt i Stockholm, närmare bestämt ute på Riddarholmen. Det är verkligen en liten pärla mitt i stan med magisk utsikt över Stadshuset. Det finns så många fina platser att ta portätt vid, framför allt om man gillar gamla pampiga byggnader. Jag älskar denna plats och ett plus är att man ofta får vara lite ifred här, till skillnad från exempelvis Gamla Stan.

Planerar du ett vinterbröllop? Hör av dig!