Bröllop på Smådalarö Gård

19 januari, 2019

Skärgårdsbröllop på Smådalarö Gård

Ett bröllop på Smådalarö Gård passar perfekt när man vill ha närheten till Stockholm men ändå få en del av skärgården.

Smådalarö Gård ligger fint vid vattnet och avskilt så man njuta av dagen och kvällens festligheter ifred. Vill man gifta sig i en kyrka är det nära till mysiga Dalarö kyrka men det är även möjligt att ha vigseln nere vid vattnet på Smådalarö Gård.

Claire och Henrik valde att gifta sig i den mysiga lilla kyrkan för att sedan bjuda in sina gäster till mingel, middag och fest på den vackra gården. Eftersom det var strålande väder kunde minglet hållas som planerat ute på den stora altanen. Det bjöds på bubbel och tilltugg.

Hockey var temat för dagen och det är kanske inte så konstigt med tanke på att Henrik är hockeymålvakt. Det var hockeyaktiviteter redan under minglet och i middagsdukningen fanns bilder från hockeylaget med. En del spelare var inte med på plats men hade sett till att istället lämna uppskattade videohälsningar till paret.

Jag har fotograferat flera bröllop på Smådalarö Gård och gör det gärna igen. Tveka inte att höra av er om ni behöver en bröllopsfotograf som känner till platsen väl!