Vinterbröllop på Drottningholm

6 februari, 2017

Nu har jag en stark längtan efter vår. Varmare luft och knoppar på träden. Det är då lätt att glömma att det finns mycket fint i alla årstider. Högsäsongen för bröllop är mellan maj och september men det betyder ju såklart inte att ingen gifter sig under andra månader.

Ett vinterbröllop kan vara hur härligt som helst. Man fryser bara lite mer. I utbyte får man ett härligt krispigt ljus som jag gillar. Har kommer lite inspiration till dig som funderar på ett bröllop på vintern. Alexandra och Patrik gifte sig en solig men kall dag i februari. Vigseln ägde rum på Drottningholms slottskyrka. Middagen och festen hölls på gamla riksarkivet på Riddarholmen. Vilka härliga val av byggnader! Det finns mycket mer att inspireras av i detta bröllop och jag ger ett urval av alla bilder från dagen. Jag älskar klänningen med den bruna pälsen, blommorna och tomteblossen men mest av allt minns jag skratten och den fantastiska stämningen under dagen. Det är ändå trots allt det som det handlar om. Hur det känns.

Tack för att jag fick vara er bröllopsfotograf och dokumentera er dag!